Garantie Returnare - PlayGame

Garantia produselor

Toate produsele comercializate pe playgame.ro. beneficiaza de garantie pentru o perioada de 3 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Returnarea produselor

Depunem toate eforturile pentru a realiza o descriere cat mai detaliata a produselor.
Cu toate acestea, nu garantam ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il puteti returna in conformitate cu legislatia romana in vigoare.


In cat timp trebuie returnat produsul?

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Guvern 34/2014.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs. si in starea in care a fost livrat.
- returnarea banilor se face in contul indicat de client, din suma de returnat scazandu-se contravaloarea transportului initial daca a fost suportat de catre noi si comisonul bancar pentru transferul sumei returnate.

Va multumim!