Reduceri substantiale la jucariile Super Wings

Reduceri substantiale la jucariile Super Wings

Reduceri substantiale la jucariile Super Wings

Reduceri substantiale la jucariile Super Wings

Figurine si jucarii cu personaje din desenul animat Super Wings. Cumpara din magazin online din Romania jucarii Super Wings.

Super Wings este un desen animat de televiziune ce are loc într-o lume care seamănă cu a noastră, dar cu diferența că toate vehiculele, de la mașini până la avioane, de la nave la camioane, au ochi și gură, sunt senzaționale și pot vorbi. Actiunea  începe într-un aeroport, situat pe o insulă din Oceanul Pacific, unde trăiesc un mic avion numit Jett și alte câteva avioane și vehicule. Șeful aeroportului este Jimbo, singurul om prezent în aeroport. În fiecare episod Jett trebuie să livreze un pachet copiilor care trăiesc într-o anumită țară, astfel încât copiii care urmăresc spectacolul pot învăța despre culturi și limbi străine, Jimbo spunând mereu lui Jett una sau două cuvinte în limba vorbita în țara în care va călători micul avion.

După livrarea pachetului, totuși, apar probleme care îi determină pe Jett să îl cheme pe Jimbo prin intermediul comunicatorului de la încheietura mâinii și să ceară ajutor de la prietenii lui Super Wings. Jimbo alege apoi un Super Wing pe care îl consideră mai potrivit pentru a rezolva situația. După ce Super Wing a rezolvat totul și toată lumea este fericită, cele două avioane pleacă și le salută pe celelalte personaje.aug 20, 2018